Rijinstructeur Auto B

Minimale opleiding
LBO of geschiktheidstest
Opleidingsduur
4-6 maanden
Opleidingskosten
v.a. € 2.999,-
Je start nu al vanaf € 125,- p/m* *€ 125,- per maand en eenmalig € 499,- bij de aanvang van de studie. Let op: hoge korting bij betaling ineens!
100% stage- en baangarantie
mogelijk

Wil jij de GRATIS studiegids ontvangen? Klik dan hier!

Locaties en Opleidingsdata

 

Er start altijd een opleiding bij jou in de buurt, aansluitend bij jouw persoonlijke studietempo. Klik hier voor een compleet overzichtKlik hier voor minder

  • Je studie
  • Studievarianten
  • Lesinhoud
  • Toelatingseisen
  • Kosten

“Herinner jij je rijinstructeur nog?

Als ik een wezenlijke bijdrage mag leveren aan de verkeersveiligheid en dat ook nog op een leuke en vriendelijke manier kan doen, dan is dat is mijn goal als rijinstructeur!

Een goede rijinstructeur vergeet je immers nooit!”

Sjoerd Rasser, rijinstructeur in loondienst sinds 2016

  • Studiegids aanvragen

Wat voor type mens is een rijinstructeur?

Rijinstructeurs zijn vriendelijk, sociaal en gedreven. Als rijinstructeur ben je mental-coach, begeleider, instructeur en motivator in één. Je hebt het onstilbare verlangen om elke aankomend weggebruiker op te leiden tot een vakbekwame verkeersdeelnemer, waarbij je alle obstakels op weg naar dat doel samen met je leerling weet te trotseren.

Een goede rijinstructeur is geduldig en weet op een professionele wijze zijn kennis over te dragen. De leerling leert het beste in een open sfeer, waarin hij/zij de ruimte voelt om fouten te mogen maken onder de veilige begeleiding van de rijinstructeur.