De OTOacademie is er voor jou!

Gemotiveerde en vriendelijke docenten, een hulpvaardige backoffice en een open en eerlijke informatievoorziening dragen bij aan een prettige ervaring bij OTOacademie. Vele geslaagden gingen jou voor, maar we willen het graag steeds opnieuw bewijzen, zodat jij ook een van hen wordt.

De OTO Academie is reeds vanaf haar start een zeer solide bedrijf; een krachtenbundeling van tientallen jaren ervaring van docenten en medewerkers. OTO Academie had als droom goede en mooie opleidingen tot rijinstructeur in de markt te zetten. Dit is door hard werken gelukt en daarmee geven we het voorbeeld dat je door te willen je dromen waar kunt maken. En dat geldt ook voor jou!

Jouw docenten op de opleiding tot rijinstructeur hebben geen gelijke in de branche!

Een groot deel van de docenten van de OTOacademie hebben allemaal een achtergrond bij Defensie. Sommigen als examinator, anderen als trainer. Een enorme hoeveelheid vakkennis en discipline door de jaren heen maken onze docenten onvervangbaar. Laat je verrassen door het enthousiasme en de kunde waarmee ze jou door de opleiding heen nemen.

Flexibiliteit ten opzichte van jouw wensen; dat is ons handelsmerk!

Wil je extra studievragen, een persoonlijk gesprek met je docent, kun je een keer niet naar de opleiding komen of wil je op een andere vestiging de opleiding volgen? Het is allemaal mogelijk. Onze klant, de cursist, staat centraal. Als jij tevreden bent hebben wij ons doel bereikt!

Ons kennisinstituut maakt zelf haar studiemateriaal!

Onze twee ontwikkelaars maken zelf het studiemateriaal. Daardoor is het altijd afgestemd op de laatste exameneisen en dat zie je terug in de resultaten. Examens, ja, die moet je echt zelf doen. Maar dan wel met het beste studiemateriaal dat er in de branche voor handen is als voorbereiding.

Door de landelijke dekking zijn we altijd bij jou in de buurt!

De erkende examens voor rijinstructeur kunnen in 5 plaatsen bij het IBKI exameninstituut in Nederland worden afgelegd, te weten: Amsterdam, Zwolle, Dordrecht, Nieuwegein en Best. De OTOacademie zorgt dat je oefent in al die plaatsen waar jij je examen aflegt. Zo blijven reiskosten en reistijd tot een minimum beperkt en kun je in een vertrouwde omgeving je examens afleggen.

De full-focus van de OTOacademie!

Opleiden tot rijinstructeur is ons leven! We doen hele dagen en al jaren niets anders dan opleiden tot rijinstructeur. Dit vertaalt zich in een zeer specialistische kennis op dit vakgebied met als doel dit over te brengen op onze cursisten. Dit zie je terug in hoge slagingspercentages en een hele prettige studieomgeving. We doen er bewust niets anders naast, omdat we specialist willen blijven in wat we doen: opleiden tot rijinstructeur!

Iedereen een goede toekomst?

Om ook voor andere mensen dromen waar te kunnen maken steunt de OTOacademie mensen die het moeilijk hebben. Van elke inschrijving storten we EUR 25,00 naar SOS Kinderdorpen en Stichting KIKA. Kansen zijn in deze wereld niet voor iedereen gelijk en het is mooi als je als bedrijf een bijdrage kunt leveren aan het geven van toekomstperspectief aan een ander mensenleven.

Waarom voor OTOacademie?

Je staat voor een belangrijke keuze; het kiezen van een nieuw carrièrepad. Niets is zo belangrijk als de juiste keuze te maken.

Examengerichte
opleiding

Bij OTOacademie stellen we alles in het werk om je goed en snel tot rijinstructeur op te leiden!

Bepaal je
eigen Studietempo

Kies zelf je studiemethode, dit geeft je de vrijheid om te studeren wanneer het jou uitkomt!

Wij geven je
een baangarantie

Als we jou geschikt vinden voor het beroep van rijinstructeur geven wij jou een schriftelijke baangarantie.

Je eigen
thuis-studiecoach

Je vakdocent is altijd bereikbaar via telefoon en e-mail, dat is pas studiegericht werken!