Bij OTOacademie is het ook mogelijk een
opleiding te volgen met baangarantie.

Bij OTOacademie is het ook mogelijk een opleiding te volgen met een baangarantie voor loondienst of een baangarantie voor franchisenemer. Hierdoor kun je je volledig richten op je studie en hoef jij je tijdens je studie geen zorgen te maken over een baan in het werkveld. OTOacademie heeft kwaliteit in een zeer hoog vaandel staan en de baangarantie kan dan ook alleen worden afgegeven voor de allerbeste! Om die reden volgt er, nadat je hebt aangegeven in aanmerking te willen komen voor de baangarantie, een selectieprocedure welke voor jou gratis is en wordt afgenomen door onze gespecialiseerde medewerkers.

Heb je de selectieprocedure met positief resultaat afgerond, dan wordt de baangarantie voor jou zwart op wit afgegeven en biedt 100% zekerheid! Zo ben je al vóór dat je met de opleiding begint verzekerd van een baan in het werkveld….

De medewerkers van OTOacademie zijn zeer gedreven in hun vakgebied en slaan door hun jarenlange ervaring in de branche moeiteloos een brug tussen werkgever en jou, als aankomend rijinstructeur. Om succesvol te kunnen zijn, blijft een goede inzet en positieve instelling voor alle partijen van belang, maar dat spreekt voor zich.

Gedurende de opleiding zullen onze medewerkers continu contact met jou onderhouden over de voortgang en zodra je van start gaat met de laatste fase van de opleiding, de stage, vindt er wederom een persoonlijk gesprek plaats om concreet de aanbiedingen door te nemen en een persoonlijk actieplan te maken in aanloop naar jouw nieuwe baan.

1. Doe de GRATIS intake!

Deze intake kun je zien als een soort sollicitatiegesprek, waarin jij voornamelijk aan het woord zult zijn over wie jij bent als persoon en hoe jouw arbeidsverleden er uit ziet. Het is daarom belangrijk dat je een CV meeneemt. Tevens kunnen wij in dit gesprek al jouw vragen m.b.t. de opleiding en het beroep beantwoorden, zodat ook jij precies weet wat je te wachten staat!

2. Wat is je motivatie?

Verder willen we heel graag van jou je motivatie voor- en jouw visie op- het beroep van rijinstructeur weten. Het is immers belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt maar tevens dat je wel een realistisch beeld van het beroep hebt. Hoe kom je in aanmerking voor een baangarantie? De OTOacademie geeft een baangarantie af voor studenten en/of opdrachtgevers die dat wensen. Deze baangarantie is keihard en zonder kleine lettertjes.

3. Samen afspraken maken

Met elkaar doorlopen we het intakeformulier waarin we een aantal zaken concreet met elkaar afspreken en ondertekenen. Denk hierbij aan de reistijd van en naar je nieuwe werkgever, de salarisindicatie, je flexibiliteit qua werktijden en je gezondheidsverklaringen.

4. Baangarantie geregeld!

Als we jou geschikt vinden voor het beroep van rijinstructeur geven wij jou een schriftelijke baangarantie. Zo weet je in een uurtje van je tijd hoe je eventuele nieuwe toekomst eruit kan zien! En dat is pas duidelijkheid!

” De voldoening het beste uit mensen te halen dat is mijn grootste verdienste in mijn carierre als rijinstructeur “

Dirk Sarneel, zelfstandig rijinstructeur sinds 2009

Een studie rechtvaardigt het nemen van een financiering.

Het is immers een investering in je toekomst. Een groot aantal cursisten maakt van deze mogelijkheid gebruik, en verstandig, want de fiscus is ook bereid een deel voor je mee te betalen. Je kunt de studiekosten in je jaarlijkse aangifte opvoeren.

Tot wel 52% retour via de belastingdienst

U komt niet voor onverwachte uitgaven te staan. Bovendien zijn de door u gemaakte kosten fiscaal aftrekbaar. Hierdoor ontvangt u tot ruim 2800 euro retour.